PODCASTMAKER & CREATOR

Noël Dekkers

Noël Dekkers is een streamer op Twitch en een content creator op Instagram en TikTok. Hij staat bekend om zijn humor en interesse in fashion, die hij graag laat zien in zijn social media uitingen. Daarnaast is Noël mede-host van de podcast ‘De Bennies’, die hij samen met twee vrienden maakt.

Zijn vroege bekendheid kreeg hij door in de vlogs van Enzo Knol te verschijnen. Met zijn unieke stijl en persoonlijkheid trekt Noël een groeiend aantal fans aan en blijft hij zijn community vermaken met content op verschillende platforms.

Meer over Noël Dekkers

Samen met Enzo Knol en Thijs van Woerkum heeft Noël een podcast genaamd, De Bennies. In deze podcast geven  Noël, Thijs en Enzo geven je een kijkje in hun leven, vertellen de meest ‘Bennie’ achtige verhalen en geven hun mening over verschillende dilemma’s en onderwerpen.

Let's get social!

Noël is actief als streamer op Twitch, maar ook op Instagram en TikTok is hij actief met spraakmakende content. Dankzij zijn inzet op social media heeft hij een groot publiek weten op te bouwen: hij heeft meer dan 150.000 volgers op Instagram en meer dan 330.000 volgers op TikTok!

PARTNERSHIP

Samenwerken met 
Noël Dekkers?

Met Noël zijn enthousiaste persoonlijkheid, humor en passie voor creatieve content, weet hij zijn doelgroep te bereiken. Of het nu gaat om het promoten van producten, het vergroten van merkbekendheid of het creëren van aantrekkelijke content, Noël heeft de expertise en creativiteit om jouw merk op een unieke manier te presenteren. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. 

EERDERE SAMENWERKINGEN MET NOËL DEKKERS:

LET’S TALK!

Get in touch