Onze services

Concess is een creatief gedreven content bureau dat zich bezighoudt met het bedenken, ontwikkelen, produceren en realiseren van aansprekende content voor content creators, artiesten, merken en bedrijven. Van creatie tot de final upload tot volledig channelmanagement, marketingplan en contentplanning; we leveren een breed pakket aan services en diensten om de concepten op onderscheidende en aansprekende aan de doelgroep uit te serveren.

Hieronder vind je meer informatie over de diensten die wij kunnen leveren. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Format ontwikkeling en videoproducties

Het bedenken, ontwikkelen, produceren en realiseren van aansprekende formats voor content creators, artiesten en bedrijven. Het maken van onderscheidende en aansprekende content voor meerdere platformen.

Graphic design, GIFs, AR Filters & Fotografie

Het vormgeven van (online) uitingen of branding van een bedrijf, het maken van websites en het realiseren van AR Filters en GIFs. Daarnaast zijn zij inzetbaar voor verschillende vormen van fotografie.

Influencer management en marketing

Binnen onze social agency verzorgen wij het management van verschillende influencers en podcast-merken. Ook houden wij ons bezig met het opzetten van waardevolle partnerships tussen bedrijven en content creators.

Full-service podcast agency

Full-service agency voor (video)podcasts. We beschikken over al het apparatuur en de kennis om een succesvolle podcast of videopodcast te creeëren voor alle grote podcasts platforms.

Content management

Het volledige management verzorgen van de social media kanalen van een artiest, content creator of bedrijf om het bereik te vergroten van de kanalen en meer zichtbaarheid te creëren bij de doelgroep.

Projectmanagement en marketing

Wij begeleiden (commerciële) samenwerkingen, muziek releases, evenementen, lanceringen, podcasts, producties en andere projecten op het gebied van projectmanagement en marketing. 

Format ontwikkeling en videoproducties

Het bedenken, produceren en realiseren van aansprekende formats voor content creators, artiesten en bedrijven. Het maken van onderscheidende en aansprekende content voor meerdere platformen.

Graphic design, GIFs, AR Filters & Fotografie

Het vormgeven van (online) uitingen of de branding van een bedrijf, het maken  van websites en het realiseren van AR Filters en GIFs. Daarnaast zijn zij inzetbaar voor verschillende vormen van fotografie.

Influencer management en marketing

Binnen onze social agency verzorgen wij het management van influencers en podcast-merken. Ook houden wij ons bezig met het opzetten van partnerships tussen bedrijven en content creators.

Full-service podcast agency

Full-service agency voor (video)podcasts. We beschikken over al het apparatuur en de kennis om een succesvolle podcast of videopodcast te creeëren voor alle grote podcasts platforms.

Content management

Full-service agency voor (video)podcasts. We beschikken over al het apparatuur en de kennis om een succesvolle podcast of videopodcast te creeëren voor alle grote podcasts platforms.

Projectmanagement en marketing

Wij begeleiden  samenwerkingen, muziek releases, evenementen, lanceringen, podcasts, producties en andere projecten op het gebied van projectmanagement en marketing.

Format ontwikkeling & Producties

Concess houdt zich vooral bezig met het bedenken, ontwikkelen, produceren en realiseren van aansprekende formats voor content creators, artiesten, merken en bedrijven. Denk hierbij aan formats en video’s voor YouTube, social media, een promotievideo voor een theatershow, productvideo’s, reclamevideo’s etc. Concess heeft veel ervaring met het maken van onderscheidende en aansprekende content voor meerdere platformen.

Podcast Agency

Naast de producties houden we ons ook bezig met het maken van podcasts. We hebben ervaring in zowel podcasts met beeld en geluid en alleen geluid. Vaak willen makers de podcasts zo actueel mogelijk houden, dit is bij Concess mogelijk doordat wij erg snel te werk kunnen gaan. We beschikken over al het apparatuur en de kennis om een succesvolle podcast te creeëren voor platformen zoals Spotify, Apple Podcast en YouTube.

Projectmanagement 
& Marketing

Bij bijna al onze projecten verzorgen wij het volledige projectmanagement en de marketing. Dit is ook waar wij los op ingezet kunnen worden voor bijvoorbeeld het begeleiden van een commerciële samenwerking, een muziek release, evenement of een geheel nieuw project.

AR Filters & GIFs

Een nieuwere manier om een merk, productie, release, product of evenement te promoten is door middel van een AR Filter. Dit zijn effecten die je kan gebruiken in Instagram, Snapchat en Facebook. Een AR Filter is een originele en interactieve manier van promotie. Een andere manier om Instagram stories te ondersteunen zijn GIFs. GIFs zijn bewegende stickers die openbaar te gebruiken zijn op Instagram en Snapchat. Dit kan van een logo of tekst zijn maar ook van personen.

Graphic Design, Webdesign & Animatie

Concess heeft veel ervaring in het vormgeven van logo’s, producten, verpakkingen, websites, social media, posters, artwork, visitekaartjes, flyers, animaties etc. Zo maken we meestal de volledige branding van een merk of bedrijf met alles wat daar bij komt kijken, maar zijn we ook inzetbaar voor losse opdrachten van bijvoorbeeld een logo of artwork. Ook voor animaties kun je bij ons terecht.

Content en Influencer management & partnerships

Content management houdt in dat wij het volledige management oppakken van alle content op de social media kanalen van een artiest, content creator of bedrijf om het bereik te vergroten van de kanalen en meer zichtbaarheid te creëren bij de doelgroep. Denk hierbij aan het opzetten van samenwerkingen, fotoshoots, een content planning, vormgeving, strategie, marketing etc. Daarnaast houden wij ons ook bezig met het opzetten van campagnes tussen merken en ons brede netwerk aan influencers en artiesten. Binnen onze social agency verzorgen wij het management van verschillende influencers en podcast-merken. Ook houden wij ons bezig met het opzetten van waardevolle partnerships tussen bedrijven en content creators. 

Fotografie

Ook is Concess inzetbaar voor fotografie. We hebben veel ervaring in content fotografie voor de social media kanalen van influencers en bedrijven, productfotografie en studio fotografie. Wij denken hierbij van a tot z mee en verzorgen de locatie, een moodboard en bewerken de foto’s zoals jij dit wil.

LET’S TALK!

Get in touch