OVER

Concess

Concess is een creatief gedreven content bureau dat zich sinds 2019 bezighoudt met het bedenken, ontwikkelen, produceren en realiseren van aansprekende content voor content creators, artiesten, merken en bedrijven. Van creatie tot de final upload tot volledig channelmanagement, marketingplan en contentplanning; we leveren een breed pakket aan services en diensten om de concepten op onderscheidende en aansprekende aan de doelgroep uit te serveren. Daarnaast houden wij ons bezig met het opzetten van aansprekende partnerships tussen bedrijven en creators.

Het is onze passie om middels aansprekende concepten, content creators en artiesten, merken en bedrijven te helpen om hun content, following en engagement op authentieke, aansprekende wijze te laten groeien en impact te maken! We produceren de content voor alle soorten platformen en zijn in staat aanvullende tools aan te leveren als gifjes en AR Filters.

Content produceren we zowel in opdracht van onze klanten maar we creëren en produceren ook vaak gezamenlijk voor merken met mediapartijen.

Kes-�-@felizzphotos-59

LET’S TALK!

Get in touch

Concess