ONDERNEMER & CREATOR

Chahid Charrak

De succesvolle ondernemer Chahid Charrak gaat op social media door het leven als Dutch Performante. Deze naam stamt af van een wel heel waardevol bezit van Chahid: zijn gouden Lamborghini Performante.

Hij weet zijn volgers altijd te vermaken met extreme challenges en mooie gebaren. Bovendien is hij een echte weldoener die altijd klaar staat om zowel vrienden als volslagen vreemden een gunst te verlenen.

Meer over Chahid Charrak

In 2023 maakte Chahid indruk met zijn deelname aan het populaire televisieprogramma ‘De Verraders’ op zowel RTL als Videoland. Met zijn mede kandidaten Billy Dans en Noor Omrani slaagde hij erin om de overwinning binnen te slepen. 

Let's get social!

Naast de extreme challenges van Chahid op zijn YouTube kanaal is hij ook erg actief op andere social media platforms. Hij neemt zijn volgers graag mee in zijn dagelijkse leven en deelt de leukste video’s met zijn familie en vrienden op zijn TikTok kanaal. Dankzij zijn inzet op social media heeft hij een groot publiek weten op te bouwen: hij heeft meer dan 500.000 volgers op Instagram en meer dan 600.000 volgers op TikTok!

PARTNERSHIP

Samenwerken met 
Chahid Charrak?

Ben je op zoek naar een opvallende samenwerking met een influencer? Dan is Chahid Charrak de perfecte keuze. Met zijn enthousiaste persoonlijkheid, sterke online aanwezigheid en passie voor creatieve content, weet hij zijn doelgroep te bereiken. Chahid Charrak heeft een loyale en betrokken fanbase opgebouwd op verschillende sociale media-platforms. Of het nu gaat om het promoten van producten, het vergroten van merkbekendheid of het creëren van aantrekkelijke content, Chahid heeft de expertise en creativiteit om jouw merk op een unieke manier te presenteren. Niks is te gek voor Chahid! Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. 

EERDERE SAMENWERKINGEN MET CHAHID CHARRAK:

LET’S TALK!

Get in touch

Concess