PODCAST

De Bennies

De gezelligste Bennies van Spotify zijn elke vrijdag om 16.00 uur bij je terug met een nieuw spraakmakend verhaal. Noël, Thijs en Enzo geven je een kijkje in hun leven, vertellen de meest ‘Bennie’ achtige verhalen en geven hun mening over verschillende dilemma’s en onderwerpen.

Waar we trots op zijn!

De Bennies podcast heeft sinds de lancering erg goed gepresteerd in de Nederlandse en Belgische podcast wereld! Sinds de lancering heeft De Bennies podcast op nummer 1 in de ‘Top Podcasts Netherlands chart’ gestaan, waarna we ook in de ‘Top Podcasts Belgium chart’ de 2e positie in de lijst hebben mogen vullen. Ruim 2,5 maand later, met 10 afleveringen online, is de podcast nog steeds in de top 5 te vinden.

Ook behoort De Bennies podcast tot de eerste 10 grote podcastmakers die video hebben toegevoegd aan hun podcast op Spotify. Zie hier het persbericht van SpotifyEn alsof dat nog niet genoeg was, heeft De Bennies podcast ook nog eens meer dan 1 miljoen streams behaald binnen de eerste 5 afleveringen!

Let's get social!

Naast de podcast op Spotify zijn de Bennies ook zeer actief op social media. Elke dag delen ze korte fragmenten uit hun podcastafleveringen, organiseren ze challenges en gaan ze de interactie aan met hun fans. Dankzij hun inzet op social media hebben de Bennies een groot publiek weten op te bouwen: ze hebben meer dan 50.000 volgers op Instagram en meer dan 100.000 volgers op TikTok!

ADVERTEREN

Samenwerken met 
De Bennies?

De Bennies bestaat uit een creatief team dat een brede doelgroep aanspreekt op diverse platforms. Door hun unieke stijl en humoristische aanpak weten ze hun doelgroepen te bereiken en te boeien op een persoonlijk niveau. Met hun kennis en ervaring van digitale trends, kunnen ze bedrijven helpen om zich te positioneren en te groeien in een steeds veranderende digitale wereld. Door te werken met De Bennies krijg je toegang tot hun unieke creativiteit en innovatieve ideeën. Of je nu op zoek bent naar een eenmalige samenwerking of een langdurig partnerschap, neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. 

LET’S TALK!

Get in touch

Concess