PODCAST

Vrouwmibo

Het is vrijdag, dus trek die fles maar open… Je bent aangekomen bij de gezelligste vrijdagmiddagborrel van Spotify! Elke week bespreken Nina Warink, Iris Enthoven en Sophie Milzink de week met op de borrelplank enkel ongefilterde meningen en ongegeneerde verhalen. Pak een glas en schuif aan bij de Vrouwmibo!

Waar we trots op zijn!

Vrouwmibo is sinds het begin van de podcast niet uit de Top Podcasts Netherlands chart weg te slaan! Bovendien is Vrouwmibo een van de vijf finalisten voor zowel de Dutch Podcast Awards 2022 als de AVROTROS RadioRing – Gouden Podcast geweest.

In de Spotify Wrapped van 2022 behaalde Vrouwmibo op de eerste plek in de ‘Best New Podcasts of 2022’ lijst in Nederland en heeft de aflevering ‘7 – Doe ff (para)normaal’ de ‘Best Episodes of 2022’ lijst bereikt. 

In december 2023 staat Vrouwmibo met hun allereerste liveshow in Tivolivredenburg Utrecht. Binnen slechts 3 kwartier was de hele show uitverkocht!

Let's get social!

Naast Spotify is Vrouwmibo ook op social media te vinden! Hier delen ze korte fragmenten uit hun podcastafleveringen, posten wekelijkse Photoshops en in de ‘gehoord in de podcast’ post delen ze beelden van de verhalen die ze in de podcast vertellen. Om de community te betrekken in de podcast, bespreken Iris, Nina en Sophie wekelijks stellingen waarbij ze de mening van hun volgers vragen via een poll op Instagram.

Samenwerken met 
Vrouwmibo?

De meiden van Vrouwmibo zijn de digitale vriendinnen van de luisteraar thuis. Elke vrijdag nemen Iris, Nina en Sophie je mee in hun wekelijkse proost of troost momenten met een dosis humor. Door de persoonlijke band met de luisteraars spreekt de podcast een gerichte doelgroep aan, waardoor we bedrijven kunnen helpen om zich te positioneren en te groeien in de steeds veranderde digitale wereld. Of je nu op zoek bent naar een eenmalige samenwerking of een langdurig partnerschap, neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. 

EERDERE SAMENWERKINGEN MET VROUWMIBO:

LET’S TALK!

Get in touch

Concess