Creatief productiehuis
& social agency

Concess is een creatief gedreven content bureau dat zich bezighoudt met het bedenken, ontwikkelen, produceren en realiseren van aansprekende content voor content creators, artiesten, merken en bedrijven. Van creatie tot de final upload tot volledig channelmanagement, marketingplan en contentplanning; we leveren een breed pakket aan services en diensten om de concepten op onderscheidende en aansprekende aan de doelgroep uit te serveren. Daarnaast houden wij ons bezig met het opzetten van aansprekende partnerships tussen bedrijven en creators.

Management &
Partnerships

Binnen onze Social Agency verzorgen wij het exclusieve management van diverse content creators en podcasts, waarbij we hen volledige begeleiding aanbieden. Daarnaast richten we ons op het ondersteunen van creators en bedrijven bij het opzetten van campagnes. Dit doen wij niet alleen voor creators welke exclusief bij ons aangesloten zitten, maar voor ieder talent dat behoefte heeft aan zakelijke begeleiding bij het realiseren van samenwerkingen. 

Producties &
Projecten

Als creatief productiehuis en full-service podcast agency creëren we aansprekende content voor creators, artiesten en bedrijven. Van online video’s tot podcasts, augmented reality filters, vormgeving, marketing en projectmanagement. Wij nemen het hele proces op ons, inclusief contentmanagement.

Collabs we’re proud of

Collabs
we’re proud of

Projects
we’re proud of

Projects we’re proud of

Vrouwmishow - Podcast liveshow

Theater productie

Tantoe Muzikaal - Julia & Humberto Tan

YouTube productie

De Bennies - Enzo, Noël & Thijs

Podcast productie

In M'n Bloed - Snelle

AR Filter

Kinderpostzegelactie - Dylan Haegens

Projectmanagement

StukTV

Fotografie

Open Kaart - Robbert Rodenburg

Video productie

Vrouwmibo - Iris, Sophie & Nina

Podcast productie

About
Concess

Als creatief productiehuis en social agency gaan we verder dan simpelweg uitvoeren; we omarmen de creativiteit in elk project dat we aangaan. Bij ons is het niet alleen een kwestie van ondersteunen, maar van volledige betrokkenheid vanaf het concept tot de realisatie. 

LET’S TALK!

Get in touch

Concess